Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Innostusta opettajille MMO kesäpäivä 3.8. ja Palmenian puutarhatreffit 4.8.



Kaksi kivaa tilaisuutta opettajille





1. Tule mukaan MMO ry:n kesäretkelle Labbyn luomutilalle Pernajaan keskiviikkona 3.8. klo 13 alkaen.
Lue ohjelma, ilmoittautumis- ja tulo-ohjeet aiemmasta blogista.

2. Tervetuloa viettämään lomapäivää Kumpulan puutarhoissa torstaina 4.8!

Palmenia järjestää opettajien täydennyskoulutuskurssin "Puutarha koulun toimintaympäristönä" yhteydessä koulujen henkilöstölle tarkoitetun teemapäivän puutarhatreffien merkeissä torstaina 4.8. klo 9.15-16.30.

Aamupäivällä ollaan Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen Kumpulan kasvitarhalla, iltapäivällä kivenheiton päässä Kasvitieteellisellä puutarhalla.

Ohjelmassa on aamupäivällä Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen pj:n, MMM Taina Laaksoharjun esitys puutarhapedagogiikasta, minkä jälkeen tutustutaan puutarhaan ja vaihdetaan kokemuksia koulujen puutarhoista. Iltapäivällä on opastettu kierros “matka maailman ympäri” Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa sekä hyötykasviasiaa.

Tilaisuus on avoin kenelle tahansa opettajalle/avustajalle tms., mutta osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella, jonne pääset koulutuksen sivun kautta http://blogs.helsinki.fi/biologiantk/puutarha-koulun-toimintaymparistona/. Tilaisuuden nimi lomakkeella on “Päivä puutarhassa” 4.8.2011. Ko. sivulle tulee myös tieto, jos tilaisuus on täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti